ΠΑΚΕΤΑ ΦΑΚΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΑΚΩΝ *

* Διατίθενται σε επιλεγμένα πακέτα

Φωτοχρωμικοί φακοί

Συστήνονται ιδιαίτερα σε ανθρώπους με ευαισθησία στον έντονο φωτισμό. Οι φωτοχρωμικοί φακοί είναι δυναμικοί φακοί που αλλάζουν χρώμα και προσαρμόζονται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Οι φακοί αυτοί έχουν την ιδιότητα να σκουραίνουν όταν εκτεθούν στο φως του ήλιου και στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση (διάφανα) όταν βρεθούν σε εσωτερικό χώρο. Είναι ιδανικοί για καθημερινή χρήση καθώς μπορούν ταυτόχρονα να προσφέρουν σωστή όραση σαν τα γυαλιά οράσεως και προστασία από τον ήλιο, σαν γυαλιά ηλίου.

Φίλτρο κατά της μπλε ακτινοβολίας (Blue Filter)

Είναι μία επίστρωση που προστατεύει τα μάτια από το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπεται από τις οθόνες των υπολογιστών, των τηλεοράσεων και των smartphones. Είναι μια καινοτόμος λύση χάρη στην οποία τα μάτια θα παραμένουν ξεκούραστα ακόμη και μετά από μερικές ώρες εργασίας μπροστά από τον υπολογιστή. Το πιο σημαντικό, χάρη στην επίστρωση κατά της μπλε ακτινοβολίας, προστατεύουμε τα μάτια μας από βλάβες του αμφιβληστροειδούς και εκφυλιστικές ασθένειες. Επιπλέον, η επίστρωση είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, το νερό, τους ρύπους και έχει και αντιστατικές ιδιότητες.

Πολωτικοί φακοί

Οι πολωτικοί φακοί αφορούν πρωτίστως στους ανθρώπους που ασχολούνται με διάφορα αθλήματα και στους οδηγούς. Αυτοί οι φακοί είναι υπεύθυνοι για την εξάλειψη των αντανακλάσεων του φωτός που δημιουργούνται στο νερό, στο χιόνι ή σε μεταλλικές επιφάνειες. Τέτοιες αντανακλάσεις είναι συνήθως σε έντονο λευκό χρώμα, το οποίο διαταράσσει τη σωστή αντίληψη των φυσικών χρωμάτων και των σχημάτων. Η πόλωση βοηθά επίσης εκείνους που αισθάνονται τα μάτια τους κουρασμένα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού και βοηθά στην αύξηση της αντίθεσης της όρασης.

Χρωματιστοί φακοί οράσεως

Οι φακοί οράσεως μπορούν να βαφτούν σε διάφορα χρώματα και προστατεύουν τα μάτια από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Παρέχουν φυσική και άνετη όραση και προσφέρουν αυξημένη οπτική οξύτητα ακόμη και σε διάχυτο και εκτυφλωτικό φως. Οι χρωματιστοί φακοί προστατεύουν πλήρως από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, και αποτρέπουν τις ελαφριές αντανακλάσεις. Είναι τέλεια λύση για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα στην όρασή τους και θέλουν ταυτόχρονα να προστατεύουν τα μάτια τους από τον ήλιο. Συνίστανται ιδιαίτερα για όσους περνούν πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, για αθλητές και τους λάτρεις της φύσης.

GrandOptical βρείτε το κοντινότερο κατάστημα
GrandOptical κλείστε ραντεβού με οπτικό
GrandOptical Grand Advantage κάρτα προνομίων
Grandoptical Εγγυήσεις Πελατών