Κάρτα Vision Comfort: βλέπεις καλά και κερδίζεις σταθερά!
Στα Grandoptical εσείς προσέχετε τα μάτια σας και εμείς… προσέχουμε εσάς! Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την κάρτα Vision Comfort που φροντίζει να κερδίζετε κάθε φορά που αγοράζετε φακούς επαφής από τα καταστήματά μας. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δείχνετε την κάρτα σας με κάθε αγορά σας για να ενημερώνουμε την έκπτωσή σας!
5 λόγοι να αποκτήσετε την Κάρτα Vision Comfort

Είναι δωρεάν!
Ελάτε σε ένα κατάστημα Grand Optical και αποκτήστε χωρίς κανένα κόστος μια κάρτα Vision Comfort με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνει 10% έκπτωση με κάθε αγορά φακών επαφής
Επιδεικνύοντας την κάρτα Vision Comfort κάθε φορά που αγοράζετε ημερήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής κερδίζετε το 10% του ποσού της αγοράς σας ως ποσόν έκπτωσης για την επόμενη αγορά σας από τα Grandoptical. Φυσικά έχετε την επιλογή να εξαργυρώνετε το κάθε εκπτωτικό ποσόν μεμονωμένα ή να περιμένετε ώστε να συγκεντρωθεί ένα μεγαλύτερο ποσόν από σταδιακές αγορές.

Κερδίζετε επιπλέον δώρα και προσφορές
Πέρα από την ποσοστιαία έκπτωση, η κάρτα Vision Comfort σας εξασφαλίζει και επιπλέον δώρα ανάλογα με το πόσες φορές τη χρησιμοποιείτε:

  • Την 1η φορά χρήσης, για αγορά μηνιαίων ή ημερήσιων φακών επαφής κερδίζετε 1 μπουκάλι υγρό συντήρησης ή 1 συσκευασία τεχνητών δακρύων αντίστοιχα.
  • Την 3η φορά χρήσης, για αγορά μηνιαίων ή ημερήσιων φακών επαφής κερδίζετε 2 μπουκάλια υγρό συντήρησης ή 2 συσκευασίες τεχνητών δακρύων αντίστοιχα.
  • Την 5η φορά χρήσης, κερδίζετε δικαίωμα έκπτωσης 50% σε ένα ολοκληρωμένο ζευγάρι γυαλιών οράσεως ή ηλίου από την πλούσια συλλογή των GrandOptical

Απολαμβάνετε προνόμια για 2,5 χρόνια
Η κάρτα Vision Comfort ισχύει για 2,5 χρόνια από την πρώτη χρήση της, ώστε να έχετε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αρκεί να θυμάστε ότι για τους ημερήσιους και μηνιαίους φακούς επαφής σας, ο σωστός προορισμός είναι τα GrandOptical.

Κερδίζετε έκπτωση 50% σε νέα γυαλιά!
Μόλις συμπληρώσετε 5 αγορές, κερδίζετε 50% έκπτωση σε νέα γυαλιά ηλίου ή σκελετούς οράσεως!

Όροι Προγραμματος Επιβράβευσης Comfort Vision

 

Πηγαίντε στο πλησιέστερο κατάστημα GrandOptical, εμπιστευτείτε τη φροντίδα των ματιών σας στους ειδικούς και αρχίστε να κερδίζετε, σήμερα κιόλας!

Τα λέμε στα GrandOptical!